Furci paleti - diverse aplicatii

Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Furci pentru paletat, cu diverse aplicatii. Acestea sunt robustem fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta. Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator. acestea au ca si aplicatii ghiduri de miscare laterala a furcilor cu puncte de fixare, doua furci omologate. Acestea se pot atasa la mini incarcatoare.
img
Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Furci pentru paletat, cu diverse aplicatii. Acestea sunt robustem fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Acestea au ca si aplicatii ghiduri de miscare laterala a furcilor cu puncte de fixare, doua furci omologate. Acestea se pot atasa la mini incarcatoare. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta. Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator.
img
Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Vindem furci pentru paletat, cu diverse aplicatii. Acestea sunt robustem fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta. Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator. acestea au ca si aplicatii ghiduri de miscare laterala a furcilor cu puncte de fixare, doua furci omologate. Acestea se pot atasa la mini incarcatoare de diferite marci si modele
img
Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Comercializam furci pentru paletat, cu diverse aplicatii. Acestea sunt robustem fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta. Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator. Acestea se pot atasa la mini incarcatoare de diferite marci
img
Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Vindem furci pentru paletat, cu diverse aplicatii. Acestea sunt robustem fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta. Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator. Acestea se pot atasa la mini incarcatoare
img
Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Scoatem la vanzare Furci pentru paletat, cu diverse aplicatii. Acestea sunt robustem fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Acestea au ca si aplicatii ghiduri de miscare laterala a furcilor cu puncte de fixare, doua furci omologate. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta. Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator.
img
Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Vindem furci pentru paletat, cu diverse aplicatii. Acestea sunt robustem fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta. Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator.
img
Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Furci pentru paletat : robuste fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta. Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator. acestea au ca si aplicatii ghiduri de miscare laterala a furcilor cu puncte de fixare, doua furci omologate.
img
Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Furci pentru paletat, cu diverse aplicatii. Acestea sunt robustem fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta.Acestea se pot atasa la mini incarcatoare :John deere, Ghel, Komatsu etc Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator. acestea au ca si aplicatii ghiduri de miscare laterala a furcilor cu puncte de fixare, doua furci omologate.
img
Furci paletat adaptabile
Furci pentru paleti
Vindem furci pentru paletat, cu diverse aplicatii. Acestea sunt robustem fiabile si sunt realizate cu tehnica specializata. Materialul din care acestea sunt confectionate sunt otelurile de mare rezistenta. Acestea au cadru cu suport de sarcina cu mare vizibilitate pentru operator. oferim preturi mici si livrare rapida.
img
1 2