Aruncator - suflanta de zapada - adaptabil

Suflanta pentru zapada
Aruncator zapada
Comercializam aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic. Acest atasament arunca zapada al circa 15 m distanta. Detine cutie de control pentru transport . Se pot pune pe diferite marci si modele de mini incarcator.
img
Suflanta de zapada
Aruncator
Vindem aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic. Acest atasament arunca zapada al circa 15 m distanta. Detine cutie de control pentru transport .
img
aruncator de zapada
Aruncator
Aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic.. Se pot pune pe diferite marci si modele de mini incarcator.
img
aruncator de zapada
Aruncator zapada
Scoatem la vanzare aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic. Acest atasament arunca zapada al circa 15 m distanta.
img
aruncator de zapada
Aruncator
Vindem aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic. Acest atasament arunca zapada al circa 15 m distanta.
img
Aruncator de zapada
Autogreder adaptabil
Comercializam aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic. Se pot pune pe diferite marci si modele de mini incarcator.
img
aruncator de zapada
Aruncator
Aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic. Acest atasament arunca zapada al circa 15 m distanta. Pentru detalii suplimentare contactati-ne
img
Suflanta pentru zapada
Aruncator de zapada
Comercializam aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic. Acest atasament arunca zapada al circa 15 m distanta.
img
Aruncator de zapada
Aruncator zapada
Vindem aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic. Acest atasament arunca zapada al circa 15 m distanta. Adaptabile la mini incarcatoare JCB 160 165 170
img
Suflanta pentru zapada
Aruncator zapada
Aruncatoare de zapada cu transmiterea de la elice, cu ajutorul motorului hidraulicm direct la arborii lor. Aceste atasamente sunt au ca si componente : bolt pe lama si suporturi glisante, rotatie electrica dreapta-stanga, deflector cu reglaj mecanic.. Se pot pune pe diferite marci si modele de mini incarcator Komatsu SK510-5 SK714-5 SK815-5 SK818-5
img
1 2