Seceratoare evacuare laterala - adaptabil

Mini incarcatoare
Seceratoare adaptabila
Comercializam seceratoare cu evacuare laterala, cadru adaptabil diverselor modele si tipuri de mini incarcatoare cu caracteristicile urmatoare : sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane. Optional puteti sa alegeti schiuri reglabile pe inaltime, impingator mecanic iar la comanda puteti comanda cadrul pentru manipulatoare, incarcatoare frontale etc.
img
Seceratoaare cu cadru pentru incarcator frontal
Seceratoare adaptabila
Seceratoare cu evacuare laterala, cadru adaptabil diverselor modele si tipuri de incarcatoare frontale CASE 521D 621 621B 621C 721 721B cu caracteristicile urmatoare : sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane.
img
Seceratoare cu cadru adaptabil
Seceratoare evacuare laterala
Seceratoare cu evacuare laterala, cadru adaptabil diverselor modele si tipuri de utilaje. Caracteristicile atasamentului sunt urmatoarele : sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane precum si altele
img
Seceratoare cu cadru adaptabil
Seceratoare adaptabila
Vindem seceratoare cu evacuare laterala, cadru adaptabil diverselor modele si tipuri de buldoexcavatoare. Aceste atasamente au caracteristicile urmatoare : sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane.
img
Seceratoaare cu cadru pentru incarcator frontal
Seceratoare adaptabila
Seceratoare cu evacuare laterala, cadru adaptabil pentru diverse utilaje de constructii, ca si caracteristici : sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane. Optional puteti sa alegeti schiuri reglabile pe inaltime, impingator mecanic iar la comanda puteti comanda cadrul pentru manipulatoare, incarcatoare frontale etc.
img
Seceratoaare cu cadru pentru buldoexcavatoare
Seceratoare adaptabila
Scoatem la vanzare seceratoare cu evacuare laterala, cadru adaptabil diverselor modele si tipuri de buldoexcavatoare JCB 1CX 2CX 3CX 4CS,X 214 214S 215 215S cu caracteristicile urmatoare : sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane.
img
Seceratoare cu evacuare laterala
Seceratoare adaptabila
Comercializam seceratoare cu evacuare laterala, cadru adaptabil diverselor modele si tipuri de utilaje de constructii. Optional puteti sa alegeti schiuri reglabile pe inaltime, impingator mecanic iar la comanda puteti comanda cadrul pentru manipulatoare, incarcatoare frontale. Caracteristici: sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane.
img
Seceratoare cu cadru adaptabil
Seceratoare
Vindem seceratoare cu evacuare laterala. Caracteristici : cadru adaptabil, sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane. Optional puteti sa alegeti schiuri reglabile pe inaltime, impingator mecanic iar la comanda puteti comanda cadrul pentrudiverse utilaje de constructii
img
Seceratoare cu cadru adaptabil
Seceratoare
Seceratoare cu evacuare laterala, cadru adaptabil diverselor modele si tipuri de utilaje cu caracteristicile urmatoare : sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane. Optional puteti sa alegeti schiuri reglabile pe inaltime, impingator mecanic
img
Seceratoare cu cadru adaptabil
Seceratoare evacuare laterala
Scoatem la vanzare seceratoare cu evacuare laterala. Acest atasament are carcateristicile urmatoare : sasiu cu structura interna dubla, transmiterea de motor și reductor pentru curele, role ajustabile pe înălțime cu 170mm, curele stoneguard de securitate, disponibil rotor cu lame sau ciocane. La comanda puteti alege, desigur, dotari suplimentare.
img
1 2