Burghie excavator - miniexcavator

Burghiu hidraulic
Burghiu adaptabil
Vuindem burghiu adaptabil la miniexcavatoare Acesta este un atasament care detine un rotor cu putere mare, transmisia este in linie, exista doua sisteme : sistemul "r" prin intermediul cutiei de viteze planetare iar sistemul "d" se face direct de la motor la ax. Se ofera 3 ani garantie pentru modelele cu sistem "R"
img
Burghiu hidraulic
Burghiu adaptabil
Comercializam burghiu adaptabil pentru mini excavatoare.Acest atasament detine un rotor cu putere mare. Transmisia se face in linie, exista doua sisteme "R" si "D" iar la sistemul "R" se ofera garantie pe termen foaret lung. Optional puteti comanda furtunuri hidraulice si extensii burghiu dar si alti dinti.
img
Burghie excavator excavator Case
Burghiu adaptabil
Burghiu adaptabil la excavatoare Case 1088 1187 1280 1286 9007 Acesta este un atasament care detine un rotor cu putere mare, transmisia este in linie, exista doua sisteme : sistemul "r" prin intermediul cutiei de viteze planetare iar sistemul "d" se face direct de la motor la ax. Se ofera 3 ani garantie pentru modelele cu sistem "R"
img
Burghiu miniexcavatoare Airman
Burghiu adaptabil
Burghiu adaptabil la miniexcavatoare Airman AX05 AX08 AX10-U AX20-U Acesta este un atasament care detine un rotor cu putere mare, transmisia este in linie, exista doua sisteme, unul numit "R" si celalalt "D" Setul de baza este format din rotor, suport de montare si furtunuri hidraulice. Optional puteti alege : extrensii de burghiu, suporturi de fixare și furtunuri hidraulice si dinti de schimb.
img
Burghiu excavator Hitachi
Burghiu adaptabil excavator
Burghiu adaptabil excavatoarelor Hitachi EX100 EX1000 EX110 EX1100 EX1200 EX160 EX20 Acest atasament detine un rotor cu putere mare cuplu și putere. Este format din rotor, suport de montare, furtunuri hidraulice. Exista doua sisteme "R" si "D" iar pentru primul, se ofera 3 ani garantie, optional puteti comanda extrensii pentru burghie, furtunuri suplimentare si dinti de schimb.
img
Burghiu miniexcavator
Burghiu adaptabil
Vindem burghiu adaptabil pentru mini excavatoare JCB modelele : JS70 JS130 JS160 JS200 acest atasament detine un rotor cu putere mare. Transmisia se face in linie, exista doua sisteme "R" si "D" iar la sistemul "R" se ofera garantie pe termen foaret lung. Optional puteti comanda furtunuri hidraulice si extensii burghiu.
img
Burghiu excavator John Deere
Burghiu adaptabil
Vindem burghiu adaptabil modelelor 15 25 30 70 80 110 120 160LC de excavator John Deere Acest atasament are rotor cu putere mare, transmisia este in linie, exista doua sisteme "R" - conexiune prin intermediul cutiei de viteze planetare iar "D" - direct de la motor la ax. Optional : furtune hidraulice, dinti de schimb precum si extensii burghiu.
img
Burghiu miniexcavator Kobelco
Burghiu adaptabil
Burghiu pentru excavator Kobelco 17SR 27SR 30SR 35SR 50SR 70SR 80CS format din rotor , suport de montare si futunuri hidraulice. Optional : extensii burghiu, suporturi fixare si furtunuri hidraulice.
img
Komatsu PC120
Burghiu excavator Komatsu
Comercializam burghie adaptabile modelelor PC128 PC150,LC PC180LC PC200 PC200Z PC210LC de excavator Komatsu Acest atasament are rotor cu putere mare, transmisia este in linie, exista doua sisteme "R" - conexiune prin intermediul cutiei de viteze planetare iar "D" - direct de la motor la ax. Optional : furtune hidraulice, dinti de schimb precum si extensii burghiu. Se ofera garantie in functie de sistemul pe care il alegeti.
img
Burghiu miniexcavator
Burghiu adaptabil
Vindem burghie adaptabile miniexcavatoarelor Ghel, Hitachi, John Deere etc Acest atasament are rotor cu putere mare, transmisia este in linie, exista doua sisteme "R" - conexiune prin intermediul cutiei de viteze planetare iar "D" - direct de la motor la ax. Optional : furtune hidraulice, dinti de schimb precum si extensii burghiu.
img
1 2