Role vibratoare - compactoare - adaptabile

Finisor asfalt - compactor pentru buldoexcavatoare - incarcator frontal
Finisor asfalt - compactor adaptabil la toata gama de utilaje
Vibrocompactor hidraulic cu 12 blocuri pentru reducerea zgomotului fonic si a vibrarii - latime de la 1250mm pana la 2000mm. Actionare electrica a comenzilor din cabina cu telecomanda - optional set de irigatie - rezervor apa. Vibrocompactor adaptabil la buldoexcavatoare , mini incarcatoare frontale.
img
Role vibratoare
Vibrocompactor hidraulic
Comercializam Vibrocompactoare hidraulice cu 12 blocuri pentru reducerea zgomotului fonic si a vibratiilor. Latimea incepe de la 1250mm pana la 2000mm. Actionarea electrica a comenzilor se face din cabina cu telecomanda - optional puteti alege set de irigatie - rezervor apa.
img
Role vibratoare
Vibrocompactor hidraulic
Vibrocompactor hidraulic cu 12 blocuri pentru reducerea zgomotului fonic si a vibrarii - latime de la 1250mm pana la 2000mm. Actionare electrica a comenzilor din cabina, cu telecomanda.Optional se poate alege set de irigatie si rezervor apa. Vibrocompactor adaptabil la buldoexcavatoare de diferite modele si marci.
img
Role vibratoare
Vibrocompactor hidraulic
Vibrocompactor hidraulic cu 12 blocuri pentru reducerea zgomotului fonic si a vibrarii.Cu o latime de la 1250mm pana la 2000mm. Vibrocompactorul este adaptabil la buldoexcavatoare , mini incarcatoare frontale, de diferite marci si modele
img
Role vibratoare buldoexcavator
Vibrocompactor hidraulic
Comercializam vibrocompactor hidraulic cu 12 blocuri pentru reducerea zgomotului. Latimea este cuprinsa intre 1250mm pana la 2000mm. Actionarea electrica a comenzilor se face din cabina cu telecomanda. Optional puteti sa primiti set de irigatie si rezervor apa. Aceste atasamente se potrivesc tuturor marcilor si modelelor de buldoexcavatoare.
img
Role vibratoare
Vibrocompactor hidraulic
Comercializam de pe stoc sau la comanda vibrocompator hidraulic cu 12 blocuri pentru a reduce zgomotul deranjant facut de acestea. Latimea este de 1250 si 2000 de mm . Acestea se potrivesc datorita sistemului de prindere, oricarei marci si oricarui model de buldoexcavator .
img
Role vibratoare buldoexcavator JCB
Vibrocompactor hidraulic
Vibrocompactor hidraulic Pentru toate marcile si modelele de buldoexcavator JCB. Acestea sunt dotate cu 12 blocuri pentru reducerea zgomotului fonic si a vibrarii Latimea este cuprinsa intre 1250mm pana la 2000mm. Actionarea electrica, se face din cabina, prin telecomanda.
img
Role vibratoare buldoexcavator Case
Vibrocompactor hidraulic
Vibrocompactor hidraulic cu 12 blocuri Optional set de irigatie - rezervor apa. Vibrocompactor adaptabil la buldoexcavatoare CASE Actionarea electrica se face de la telecomanda, din cabina. Dimensiunile sunt la alegerea clientilor si anume 1250 mm si 3000 mm
img
Role vibratoare buldoexcavator Caterpillar
Vibrocompactor hidraulic
Vindem vibrocompactor hidraulic cu 12 blocuri pentru reducerea zgomotului fonic si a vibrarii. In functie de dorintele clientilor, se poate alege optional set de irigatie si rezervor de apa. Vibrocompactor adaptabil la buldoexcavatoare Caterpillar indiferent de model. Sistemul electric se controleaza din cabina, de la telecomanda.
img
Role vibratoare buldoexcavator John Deere
Vibrocompactor hidraulic
Vibrocompactor hidraulic cu 12 blocuri pentru reducerea zgomotului fonic - latime de la 1250mm pana la 2000mm. De retinut este faptul ca, sistemul electric se controleaza de la telecomanda, din cabina. Optional puteti alegere sistemul de irigare si rezervorul cu apa.
img
1 2